Tartu EKO 10 synttäritarjoukseen!

Säästä tuhansia ja valitse kotisi lämmitykseen maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppu erikoishintaan

10 toimintavuoden kunniaksi tarjoamme 10 NIBE juhlapumppupakettia lisätarvikkeineen erikoishintaan!

Vastaa KYLLÄ ja liity onnekkaaseen joukkoon

 1. Onko vanha lämmönlähteesi tiensä päässä?
 2. Sijaitseeko talosi Pirkanmaalla?
 3. Onko sinulla käyttöä jopa 3000 ylimääräiselle eurolle?
 4. Arveluttaako asumisen hiilijalanjälki?
 5. Oletko kyllästynyt korkeisiin lämmityskustannuksiin?

EKO 10-juhlapumppu

 • Kampanja koskee omakotitaloja ja kesäasuntoja.

 • Mahtava NIBE Inverter-lämpöpumppu, joka mukautuu talosi energiatarpeeseen ja vähentää lämmityskustannuksia entisestään

  • Maalämpö: NIBE F1155- ja F1255-mallisarjat
  • Ilmavesilämpö: NIBE POLAR-mallisarja
 • Lisävarusteina NIBE Uplink-etäohjaus käyttöönotettuna, sisältää:

  • Lämpöpumpun etäohjaukseen soveltuva tablettitietokone
  • WIFI-laajennin lämpöpumpun etäyhteyttä varten
  • Täydet Premium-oikeudet Nibe Uplinkiin yhdeksi vuodeksi!
 • Mahdollisuus maksaa erisssä yhdessä OP:n kanssa, lue lisää!

Tarjoamme toteutuksen jokaisen kohteen yksilöllisten tietojen perusteella. Hinnan muodostumiseen vaikuttavat esimerkiksi lämmitettävät kuutiot, asukasluku, energiankulutus ja lämmönjakotapa. Kampanjatoteuksen kokonaishinta on merkittävästi perushintaa edullisempi ja tarjoamme lisäksi hyödyllisen lisävarustepaketin kaupan päälle.

Kampanja on voimassa niin pitkään kun 10 pakettia on myyty!

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta 10 vuodesta!

Menestymisen edellytyksenä ovat hyvin sujuneet projektit ja tyytyväiset asiakkaat. Kymmenessä vuodessa olemme keränneet ammattitaidon ja näkemyksen alalta, synnyttäneet hyvät toimintaperiaatteet ja löytäneet vierellemme parhaat yhteistyökumppanit. Suomen Ekolämpö on ainoa pirkanmaalainen yritys, joka keskittyy pelkästään maalämpöön. Teemme ylpeydellä työtä puhtaan, turvallisen ja uusiutuvan maalämmön parissa.

Pidämme aina huolta asiakkaistamme. Paras palkinto lienee jo toiselle kierrokselle ehtinyt asiakas, joka on ymmärtänyt, että apu lämmitykseen löytyy aina Ekolämmöstä.

Tästä on ilo jatkaa uudelle vuosikymmenelle!

Maalämpöterveisin,

Mikko & Kimi

Maalämpö-Suomi sanakirja

Milloin kannattaa valita maalämpö, milloin ilmavesilämpöpumppu?

Ilmavesilämpöpumppu ottaa energian ulkoilmasta ja sopii parhaiten kohteisiin, joissa kaivon poraus ei ole järkevää tai mahdollista. Myös pienemmissä uudiskohteissa, joissa energiankulutus on maltillista, ilmavesilämpöpumppu on järkevä vaihtoehto. Maalämpöpumppu sopii paremmin kohteisiin, joissa energiaa kuluu enemmän, esimerkiksi rintamamiestaloihin.

Miten invertteripumppu eroaa tavallisesta maalämpöpumpusta?

Inverter tarkoittaa tekniikkaa, jossa lämpöpumpun tuottamaa tehoa voidaan säätää portaattomasti kohteen energiantarpeen mukaan. Tällöin lämpöpumppu tuottaa aina oikean määrän energiaa ja se toimii siten perinteistä maalämpöpumppua paremmalla hyötysuhteella.

Mitä hyötyä tarjouspaketin elektroniikkapaketista?

Näet reaaliajassa lämpöpumpun tilan ja pystyt ohjaamaan lämpöpumpun eri toimintoja vaikka et olisi kotona lämpöpumpun vieressä. Voit siis etänä säätää kotisi sisälämpötilaa tai käyttöveden lämpötilaa, mikäli olet vaikka lomamatkalla. Näin voit parantaa lämmityslaitteistosi hyötysuhdetta ja kotisi käyttömukavuutta. Lisäksi tabletti on kätevä laite muuhunkin nettikäyttöön!

Ekolämmön asiakkaista 97 % suosittelee meitä maalämpöjärjestelmän tekijäksi

Maalämpöalalla menestymisen edellytys on hyvin sujuneet projektit sekä tyytyväiset asiakkaat. Asiakastutkimustemme perusteella toteuttamamme maalämpöjärjestelmät ovat tuoneet merkittäviä säästöjä. 

Kysyimme, suosittelisitko Ekolämpöä?

Kerromme mielellämme lisää

Hei, olen Ekolämmön Mikko Väyrynen ja vastaan maalämpöjärjestelmien sujuvista toteutuksista. Hyvä projektinhallinta ja lopputulos syntyy pitkällä kokemuksella. Soittele, niin jutellaan maalämmöstä lisää!

Kysy lisätietoja!
2019-05-22T06:39:14+00:00