Valitse maalämpöalan kokenut ammattilainen

Valitse alan kokenut ammattilainen

Olemme Pirkanmaalta lähtöisin oleva lämmitysjärjestelmiin erikoistunut perheyritys. Asiakkaitamme ovat etupäässä kerrostalo- ja rivitaloyhtiöt.
Olemme toimineet vuodesta 2008 ja olemme vuosien varrella kehittäneet osaamistamme toteuttaaksemme asiakkaillemme luotettavimmat ja tehokkaimmat lämmitysjärjestelmät. Vastaamme toteutuksen koko ketjusta itse – meillä on alan huiput mukana tiimissämme.

Monta hyvää syytä valita Ekolämpö

  • Kokeneet ja koulutetut omat asentajat

  • 15 vuoden kokemus maalämpöalalta

  • Kattavat energiaratkaisut yhdellä sopimuksella

  • Huoltopäivystys 24/7

Toiminta-alueemme on Pirkanmaa ja Uusimaa.

maalämpö pirkanmaa2maalämpö pirkanmaa3

Yhteistyössä

Me Ekolämmöllä luotamme lämpökaivojen porauksissa Euroopan suurimpaan porausyhtiöön Rototec Oy:n. Heidän ainutlaatuinen kokemuksensa lämpökaivojen porauksista ja paneutumisensa geotermiseen energiaan herättää luottamusta maallikossakin. Rototec Oy täydentää Ekolämmön kokonaiskonseptia, joka näkyy asiakkaalle vaivattomana ja luotettavana valintana!

Olemme asentaneet lämpöpumppuja niin pien- kuin suurkohteisiinkin yli 10 vuotta. Olemme aina saaneet valita parhaan laitetoimittajan ja siksi olemme vuosi toisensa jälkeen päätyneet NIBEn lämpöpumppuihin. NIBEn yli 30 vuoden kokemus ja alan kehittynein laitevalikoima ovat sekä meille toimijana, että asiakkaalle käyttäjänä, turvallinen valinta asunnon lämmitystä hankittaessa!