Loading...
Yritys 2018-10-16T14:34:18+00:00

Keitä olemme?

Olemme Pirkanmaan talousalueella toimiva maalämpöjärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset omakotiasujat kuin suuret kerrostalo- ja rivitaloyhtiöt. Meillä on omat kotimaiset ja koulutetut asentajat ja kehittämme osaamistamme jatkuvasti löytääksemme asiakkaillemme luotettavimmat tehokkaimmat lämmitysjärjestelmät. Vastaamme toteutuksen koko ketjusta itse – meillä on alan huiput mukana tiimissämme.

maalämpö pirkanmaa1   maalämpö pirkanmaa2maalämpö pirkanmaa3

5 syytä valita Ekolämpö:

  • Kotimaiset ja koulutetut  – Omat asentajat
  • Alansa edistyneimmät maalämpölaitteet – NIBE
  • Apu aina saatavilla – Huoltopäivystys 24/7
  • Kokenut ja paikallinen toimija
  • Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat!

Maalämpö Pirkanmaa -palvelualueemme

Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Ylöjärvi, Valkeakoski ja lähialueet

Yhteistyössä

Me Ekolämmöllä luotamme lämpökaivojen porauksissa Euroopan suurimpaan porausyhtiöön Rototec Oy:n. Heidän ainutlaatuinen kokemuksensa lämpökaivojen porauksista ja paneutumisensa geotermiseen energiaan herättää luottamusta maallikossakin. Rototec Oy täydentää Ekolämmön kokonaiskonseptia, joka näkyy asiakkaalle vaivattomana ja luotettavana valintana!

Olemme asentaneet lämpöpumppuja niin pien- kuin suurkohteisiinkin lähes 10 vuotta. Olemme aina saaneet valita parhaan laitetoimittajan ja siksi olemme vuosi toisensa jälkeen päätyneet NIBEn lämpöpumppuihin. NIBEn yli 30 vuoden kokemus ja alan kehittynein laitevalikoima ovat sekä meille toimijana, että asiakkaalle käyttäjänä, turvallinen valinta asunnon lämmitystä hankittaessa!