Valitse maalämpöalan kokenut ammattilainen

Valitse alan kokenut ammattilainen

Olemme Pirkanmaalla toimiva maalämpöjärjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset omakotiasujat kuin suuret kerrostalo- ja rivitaloyhtiöt. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme löytääksemme asiakkaillemme luotettavimmat ja tehokkaimmat lämmitysjärjestelmät. Vastaamme toteutuksen koko ketjusta itse – meillä on alan huiput mukana tiimissämme.

Monta hyvää syytä valita Ekolämpö

  • Kotimaiset ja koulutetut  Ekolämmön omat asentajat

  • Alansa edistyneimmät maalämpölaitteet NIBEltä

  • Huoltopäivystys 24/7

  • Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat!

Palvelemme koko Pirkanmaata:

Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Ylöjärvi, Valkeakoski ja lähialueet

   maalämpö pirkanmaa2maalämpö pirkanmaa3

Yhteistyössä

Me Ekolämmöllä luotamme lämpökaivojen porauksissa Euroopan suurimpaan porausyhtiöön Rototec Oy:n. Heidän ainutlaatuinen kokemuksensa lämpökaivojen porauksista ja paneutumisensa geotermiseen energiaan herättää luottamusta maallikossakin. Rototec Oy täydentää Ekolämmön kokonaiskonseptia, joka näkyy asiakkaalle vaivattomana ja luotettavana valintana!

Olemme asentaneet lämpöpumppuja niin pien- kuin suurkohteisiinkin yli 10 vuotta. Olemme aina saaneet valita parhaan laitetoimittajan ja siksi olemme vuosi toisensa jälkeen päätyneet NIBEn lämpöpumppuihin. NIBEn yli 30 vuoden kokemus ja alan kehittynein laitevalikoima ovat sekä meille toimijana, että asiakkaalle käyttäjänä, turvallinen valinta asunnon lämmitystä hankittaessa!